Hulp voor gedupeerde vakantiegangers

Tine Van den Brande en Désiré Naessens trekken langs de populaire vakantiebestemmingen met een duidelijke missie: zij doen er alles aan om er voor te zorgen dat Vlaamse toeristen wier droomvakantie een stressvakantie is geworden terug zorgeloos kunnen genieten en alsnog een prettige tijd kunnen beleven.

Droomvilla in Malaga

Debbie en Vincent besluiten met een bevriend koppel een droomvilla in Malaga te huren voor 14 dagen. Kostprijs 3.000 euro. Debbie betaalt een voorschot van 1.500 euro, maar een paar weken voor hun vertrek blijkt dat de eigenares de villa aan andere mensen heeft verhuurd en dat ze niet van plan is om het voorschot terug te betalen. Désiré komt in een heus wespennest terecht en er worden rake klappen uitgedeeld. 

Appartement in Rosas

Thierry en Wendy uit Linden boeken via het internet in Rosas een ruim appartement met een gemeenschappelijke tuin waarin hun 4 kinderen kunnen ravotten. Ze betalen hiervoor 610 euro. Maar het appartement is helemaal in verval en uit alle hoeken en spleten komen honderden mieren gekropen. Thierry contacteert de eigenaar en die biedt hem een ander appartement aan, op de gelijkvloerse verdieping mits een opleg van 600 euro. Tine gaat op zoek naar de eigenaar van dit verloederd vakantieappartement.

Meer video's van Stressvakantie