Van 7 dansparen naar 6

‘Sterren op de Dansvloer’ staat op vrijdag 23 april helemaal in het teken van de samba. De 7 vedetten en hun professionele danspartners die nog in de running zijn, staan voor de uitdagende opdracht om iedereen mee te voeren naar het sexy en vrolijke Brazilië, de bakermat van de samba. Tijdens deze dans zijn verleidelijke heupbewegingen, uitgestrekte armen, wiebelende achterwerken en zwoele passen een must.

Het ritmische feest wordt geopend door professionele sambadanseressen, die voorzien van veel pluimen iedereen alvast in de uitgelaten sfeer brengen. Meteen daarna worden onze dansparen op de dansvloer gevraagd voor hun demonstratie. En aangezien de vedetten allemaal samba dansen, is deze liveshow een uitgelezen kans om het niveau en de uitstraling van de dansparen te beoordelen en te vergelijken. Zoals altijd worden zij tijdens hun performance muzikaal begeleid door Steve Willaert en zijn band:

-Laura Lynn en Wim Gevaert dansen de samba op 'Would you like to dance with me' van Burn The Floor
-Peter Van den Begin en Kimberly Smith dansen de samba op 'Eso Beso' van Nancy Ames
-Sonja Kimpen en Arman Eranosjan dansen de samba op 'It had better be tonight' van Michael Bublé
-An Lemmens en Aerjen Mooijweer dansen de samba op 'Walk like an Egyptian' van The Bangles
-Louis Talpe en Leila Akcelik dansen de samba op 'Dum tek tek' van Hadise
-Jelle van Dael en Pascal Maassen dansen de samba op 'Viva el Verano' van Paolina Rubio
-Kevin Janssens en Martine Jottay dansen de samba op 'Buleria' van David Bisbal

Gezondheidscoach Sonja Kimpen werd vorige week door de vakjury gefeliciteerd met haar inlevingsvermogen en uitstraling, de controle die ze over haar lichaam heeft en haar goede danshouding tijdens de slow foxtrot. Zij kreeg met 30 punten het beste rapport van Rony Daelemans, Anouchka Balsing, Jan Geerts en Davy Brocatus, én sleepte maar liefst twee keer 8 punten in de wacht. Bij de mannelijke vedetten maakte acteur Louis Talpe, die ook de slow foxtrot als opdracht had, de beste beurt bij de vakjury en werd beloond met 27 punten.

Zorgen Sonja Kimpen en Louis Talpe ook tijdens het sambafeest voor vuurwerk op de dansvloer? Welke mix van sexy danspassen gooien acteurs Kevin Janssens en Peter Van den Begin in de strijd? Zullen zangeressen Laura Lynn en Jelle van Dael zich helemaal laten gaan tijdens deze sambashow? En welk ritmisch feest heeft presentatrice An Lemmens in petto? We ontdekken het samen in de 5de liveshow van ‘Sterren op de Dansvloer’, die ons op vrijdag 23 april 2010 al dansend meevoert naar Brazilië.