Onze dansende sterren in 'Celeb Take Over' op JIM

21/04/2010 - 13:06

Op vrijdag 23 april om 19.30 nemen de sterren van de vtm-dansvloer JIM over. Een uur lang kan je genieten van de favoriete clips van de bekende deelnemers - en hun danspartner - die zij zelf aankondigen in 'Celeb Take Over'.

De koppels uit Sterren op de Dansvloer zijn volop bezig met repeteren, maar voor JIM maken ze een paar minuutjes vrij. De jongerenzender treedt buiten de grenzen van de studio en zoekt de BV’s en hun danspartner op in hun natuurlijke habitat: de dansvloer. Terwijl de anderen op de achtergrond hun danspassen nog een laatste keer inoefenen, wordt elk koppel even apart genomen, zodat JIM hun favoriete clip kan ontfutselen.

Sonja Kimpen heeft in haar 'Sterren op de Dansvloer'-avontuur al bewezen dat ze de muziek helemaal kan bedwingen en ook met haar muziekkeuze is ze mee. De gezondheidscoach kiest verrassend voor een hiphop/rap song! Ook Kevin Janssens moeten we geen twee keer roepen om zijn clip voor de JIM-camera aan te kondigen. Hij vertrouwt ons zelfs toe dat hij altijd al eens VJ wilde zijn. Een lekker opwindende en stomende clip is dan weer de favoriet van Louis Talpe. 'Het is toch altijd wat zo op een dansvloer…', is de jonge acteur van mening. Ook Jelle van Dael, An Lemmens, Laura Lynn en Peter Van den Begin presenteren hun favoriete clip voor de JIM-camera.

Ontdek meer over Sterren op de Dansvloer

Nieuwe fragmenten

Sterren op de Dansvloer programma informatie

Bekende gezichten die zich wagen aan Weense wals, cha cha, paso doble, Engelse wals, tango en andere ballroom-stijlen, daar draait Sterren op de Dansvloer volledig rond. De personalities die de stap naar de geboende parketvloer durven wagen, kunnen rekenen op de intensieve begeleiding en training van professionele dansers. En uiteraard beoordeelt een professionele jury hun prestaties wekelijks en ziet kijkend Vlaanderen week na week hoe de bekende gezichten zich ontpoppen tot ervaren stijldansers.

 

Danskoppels

Jury

Extra