Louis Talpe scheurt pees van ringvinger

30/03/2010 - 17:12

Er werd al een paar keer ‘auw’ geroepen tijdens het pas gestarte seizoen van ‘Sterren op de Dansvloer’. Afgelopen vrijdag sloeg Jelle van Lasgo tijdens de repetities haar voet om, nu raakte bekend dat Louis Talpe de pees van zijn ringvinger scheurde tijdens een voetbalwedstrijd.

‘Mega Toby’ moet bijgevolg 6 weken met een gespalkte vinger rond lopen.

‘Geen elegant zicht’, zegt hij zelf. ‘Maar mijn prestaties bij ‘Sterren op de Dansvloer’ komen hier niet door in het gedrang. Ik blijf hard repeteren met Leila en zal vrijdag mijn uiterste best doen om een uitstekende tango te dansen!’

Ontdek meer over Sterren op de Dansvloer

Nieuwe fragmenten

Sterren op de Dansvloer programma informatie

Bekende gezichten die zich wagen aan Weense wals, cha cha, paso doble, Engelse wals, tango en andere ballroom-stijlen, daar draait Sterren op de Dansvloer volledig rond. De personalities die de stap naar de geboende parketvloer durven wagen, kunnen rekenen op de intensieve begeleiding en training van professionele dansers. En uiteraard beoordeelt een professionele jury hun prestaties wekelijks en ziet kijkend Vlaanderen week na week hoe de bekende gezichten zich ontpoppen tot ervaren stijldansers.

 

Danskoppels

Jury

Extra