Laura Lynn in 'Sterren op de Dansvloer' en op het Schlagerfestival

30/03/2010 - 17:08

Zangeres Laura Lynn heeft een drukke agenda. Ze moet vrijdag 2 april op 2 verschillende plaatsen zijn... in de studio van 'Sterren op de Dansvloer' in Vilvoorde en op het Schlagerfestival in de Ethias Arena in Hasselt.

Maar een oplossing is al gevonden: Laura en Wim dansen in de liveshow als tweede koppel de Jive op 'Right now' van Pussycat Dolls. Meteen daarna vertrekken Laura en Wim richting Schlagerfestival, van waaruit ze met een live stream de uitslag van 'Sterren op de Dansvloer' zullen volgen. Dat wordt spannend, want indien Laura de eerste afvaller is, zal ze met een krop in haar keel nog moeten optreden voor haar fans.

Ontdek meer over Sterren op de Dansvloer

Nieuwe fragmenten

Sterren op de Dansvloer programma informatie

Bekende gezichten die zich wagen aan Weense wals, cha cha, paso doble, Engelse wals, tango en andere ballroom-stijlen, daar draait Sterren op de Dansvloer volledig rond. De personalities die de stap naar de geboende parketvloer durven wagen, kunnen rekenen op de intensieve begeleiding en training van professionele dansers. En uiteraard beoordeelt een professionele jury hun prestaties wekelijks en ziet kijkend Vlaanderen week na week hoe de bekende gezichten zich ontpoppen tot ervaren stijldansers.

 

Danskoppels

Jury

Extra