Kadèr Gürbüz reageert op Facebook

07/04/2010 - 14:23

Kadèr Gürbüz, die als eerste afviel in 'Sterren op de Dansvloer', heeft enkele lieve berichtjes achtergelaten op Facebook. Ze is blij met zoveel troostende reacties en bedankt iedereen van harte.

'Ik ben enorm onder de indruk van jullie reacties. Had dat helemaal niet verwacht', aldus Kadèr op Facebook. 'Zaterdag alleen maar gehuild en geslapen, kon het niet goed bevatten, ongeloof, noem maar op. Dacht dat ik er nooit uit zou geraken. Maar jullie reacties waren lief en hartverwarmend, precies wat ik nodig had om weer een beetje in mezelf te geloven. Het is altijd mijn droom geweest om deel te nemen aan dit programma. De droom is helaas voorbij... zo snel... ik kan het nog steeds niet geloven. Ik zal ze daar allemaal enorm missen, iedereen voor en achter de schermen. Ze zijn allemaal SUPER SUPER SUPER!'

Ontdek meer over Sterren op de Dansvloer

Nieuwe fragmenten

Sterren op de Dansvloer programma informatie

Bekende gezichten die zich wagen aan Weense wals, cha cha, paso doble, Engelse wals, tango en andere ballroom-stijlen, daar draait Sterren op de Dansvloer volledig rond. De personalities die de stap naar de geboende parketvloer durven wagen, kunnen rekenen op de intensieve begeleiding en training van professionele dansers. En uiteraard beoordeelt een professionele jury hun prestaties wekelijks en ziet kijkend Vlaanderen week na week hoe de bekende gezichten zich ontpoppen tot ervaren stijldansers.

 

Danskoppels

Jury

Extra