Jive en American Smooth

21/05/2010 - 09:35

Sonja, Kevin en Louis krijgen elk 2 kansen om de vakjury en de dames en heren thuis van hun kunnen te overtuigen. Ze brengen elk een jive en maken daarnaast de dansvloer onveilig met een American Smooth.

Muziek

- Louis Talpe en Leila Akcelik dansen de jive op 'Tutti Frutti' van Little Richard.
- Sonja Kimpen en Aerjen Mooijweer dansen de American Smooth op 'You make me feel so young' van Frank Sinatra.
- Kevin Janssens en Martine Jottay dansen de American Smooth op 'Unchained Melody' van The Righteous Brothers.
- Sonja Kimpen en Aerjan Mooijweer dansen de jive op 'Shake Rattle ‘n Roll' van Bill Haley.
- Louis Talpe en Leila Akcelik dansen de American Smooth op 'It had to be you' van Harry Connick jr.
- Kevin Janssens en Martine Jottay dansen de jive op 'Do you love me?' van The Contours.

So You Think You Can Dance

Het feest zal helemaal losbarsten tijdens een spectaculaire showact van Michael en Els, bekend van het programma ‘So You Think You Can Dance’. Zij krijgen de dansvloer ter beschikking en zullen er een choreografie brengen, waar nog lang over zal gepraat worden. 

Gratis livestream

Na de liveshow gaat ‘Sterren op de Dansvloer’ verder op onze website, waar Dina Tersago tijdens de gratis livestream de emoties meet op de dansvloer en reacties verzamelt bij de dansduo’s, de juryleden en de bekende supporters.

Finaleweek

Vanaf maandag 24 mei tellen de finalisten elke weekdag om 19u45 (in plaats van 'Sketch up') in hun videodagboek af naar de grote finale. We krijgen ook de opvallendste momenten uit hun deelname aan het dansspektakel te zien, net als de mening van de eerder afgevallen vedetten.

Ontdek meer over Sterren op de Dansvloer

Nieuwe fragmenten

Sterren op de Dansvloer programma informatie

Bekende gezichten die zich wagen aan Weense wals, cha cha, paso doble, Engelse wals, tango en andere ballroom-stijlen, daar draait Sterren op de Dansvloer volledig rond. De personalities die de stap naar de geboende parketvloer durven wagen, kunnen rekenen op de intensieve begeleiding en training van professionele dansers. En uiteraard beoordeelt een professionele jury hun prestaties wekelijks en ziet kijkend Vlaanderen week na week hoe de bekende gezichten zich ontpoppen tot ervaren stijldansers.

 

Danskoppels

Jury

Extra