Exit Kadèr Gürbüz lokt veel reacties uit

02/04/2010 - 23:44

Dat Kadèr Gürbüz als eerste ‘Sterren op de Dansvloer’ moest verlaten, lokt geschrokken reacties uit. Zowel op deze site, als op de ‘Sterren op de Dansvloer’-facebookpagina, laten verschillende kijkers blijken dat ze het niet eens zijn met stemmend Vlaanderen.

De voor Kadèr hartverwarmende mailtjes gaan van ‘Verzoek aan Wouter, simuleer een ernstige blessure zodat Kadèr terug kan komen’ tot ‘laat de moed niet zakken, je blijft voor ons de beste’ en ‘dit is zo oneerlijk!’. Eén iemand suggereert zelfs een facebookpagina ‘Wij willen Kadèr terug in ‘Sterren op de dansvloer’’ aan te maken. Een opkikker voor Kadèr, die zelf erg geschrokken was van haar exit.

Ontdek meer over Sterren op de Dansvloer

Sterren op de Dansvloer programma informatie

Bekende gezichten die zich wagen aan Weense wals, cha cha, paso doble, Engelse wals, tango en andere ballroom-stijlen, daar draait Sterren op de Dansvloer volledig rond. De personalities die de stap naar de geboende parketvloer durven wagen, kunnen rekenen op de intensieve begeleiding en training van professionele dansers. En uiteraard beoordeelt een professionele jury hun prestaties wekelijks en ziet kijkend Vlaanderen week na week hoe de bekende gezichten zich ontpoppen tot ervaren stijldansers.