De eerste repetities

23/03/2010 - 09:38

In de week die voorafgaat aan de 1ste liveshow worden de kijkers in 'Sterren op de Dansvloer, Warming Up' al ondergedompeld in de aanstekelijke sfeer van het programma.

Van maandag 22 tot donderdag 25 maart om 19.45 stelt Dina Tersago, winnares van de 1ste editie, de 10 bekende persoonlijkheden voor die vanaf vrijdag 26 maart de dansvloer onveilig maken.

- aflevering 1: Kevin Janssens
- aflevering 2: Louis Talpe, Jelle van Dael, Sonja Kimpen
- aflevering 3: Anthony Kumpen, Kadèr Gürbüz, Peter Van den Begin
- aflevering 4: Wouter Van Bellingen, An Lemmens, Laura Lynn

Op vrijdag 26 maart om 19.45 neemt Dina ons mee achter de schermen van het glamoureus programma. Ze meet de spanning onder de kandidaten en hun professionele danspartners, net voor de start van de 1ste liveshow.

Ontdek meer over Sterren op de Dansvloer

Sterren op de Dansvloer programma informatie

Bekende gezichten die zich wagen aan Weense wals, cha cha, paso doble, Engelse wals, tango en andere ballroom-stijlen, daar draait Sterren op de Dansvloer volledig rond. De personalities die de stap naar de geboende parketvloer durven wagen, kunnen rekenen op de intensieve begeleiding en training van professionele dansers. En uiteraard beoordeelt een professionele jury hun prestaties wekelijks en ziet kijkend Vlaanderen week na week hoe de bekende gezichten zich ontpoppen tot ervaren stijldansers.