An Lemmens kreeg 12 spuiten

13/04/2010 - 14:25

Televisiekijkend Vlaanderen zag vrijdag tijdens de derde liveshow van 'Sterren op de Dansvloer' dat An Lemmens met veel pijn haar quickstep danste. Tijdens de repetities was er iets misgelopen met een lift-beweging.

Intussen heeft An noodgedwongen een dokter geraadpleegd... en dat ziet er niet al te best uit. 'Een gekneusde ribbenkast en een geraakte lever' is het verdict. An kreeg 12 spuiten toegediend met ontstekingsremmers en pijnstillers. Ze moet ook een steunkorset dragen.

Volgens de dokter zou An beter stoppen met haar 'Sterren op de Dansvloer'-avontuur. 'Maar dan kent hij mij nog niet', aldus An Lemmens. 'Ik ben een doorzetter'.

Ontdek meer over Sterren op de Dansvloer

Nieuwe fragmenten

Sterren op de Dansvloer programma informatie

Bekende gezichten die zich wagen aan Weense wals, cha cha, paso doble, Engelse wals, tango en andere ballroom-stijlen, daar draait Sterren op de Dansvloer volledig rond. De personalities die de stap naar de geboende parketvloer durven wagen, kunnen rekenen op de intensieve begeleiding en training van professionele dansers. En uiteraard beoordeelt een professionele jury hun prestaties wekelijks en ziet kijkend Vlaanderen week na week hoe de bekende gezichten zich ontpoppen tot ervaren stijldansers.

 

Danskoppels

Jury

Extra