Zo stoomde Dennis (Oscar Willems) zich klaar voor het tweede seizoen!

08/09/2017 - 14:26

Vraag jij je ook af hoe kleine Dennis Moerman plots rondloopt met het lijf van een Griekse god? Acteur Oscar Willems had slechts drie maanden tijd om zijn ribbenkast om te toveren tot een klerenkast. Dat zonder ook maar één sit-up te doen. IN-DRUK-WEKKEND!

Vijf dagen in de week, drie kwartier lang trainen. Veel meer training is er niet nodig voor dit fitness-lijf. Maar dat een sixpack gemaakt wordt in de keuken, is niet gelogen. Want gezond eten was in dit geval belangrijker dan fysieke inspanning.

Drie maanden lang mocht Oscar geen druppel alcohol drinken. Koekjes, chips frietjes en allerhande lekkers moest hij laten. Hij kreeg een streng dieet opgelegd waar hij om de 2,5 uur proteïnerijke maaltijden moest binnenwerken. Maar deze metabolisme boost heeft duidelijk zijn resultaat gehad.

 

Ontdek meer over Spitsbroers

Meer video's van Spitsbroers

45min
Ma, 02/07/2018
47min
Ma, 02/07/2018
45min
Ma, 02/07/2018
46min
Ma, 02/07/2018
43min
Ma, 02/07/2018

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

Seizoen 2

Seizoen 1

Spitsbroers

In Spitsbroers spelen broers Dennis en Alan Moerman de hoofdrol. Zij koesteren beiden dezelfde droom : profvoetballer worden. Wanneer één van de broers wordt ingelijfd door een topclub en het tot een succesvolle spits schopt, ontdekt hij de glamoureuze maar soms ook verraderlijke wereld van het topvoetbal. De andere broer moet ondertussen op zoek naar een nieuwe manier om iets van zijn leven te maken, nu diens voetbaldroom aan diggelen is geslagen. De familie Moerman ontdekt dat voor succes een prijs betaald moet worden: is de broederliefde groter dan de lokroep van het geld en de roem? De broertjes Moerman worden in Spitsbroers allebei volwassen, maar op een radicaal andere manier.

Personages

Extra