Volgende week keert Spitsbroers terug!

29/08/2017 - 15:08

Twee jaar geleden waren Dennis en Alan Moerman nog twee broers die op straat voetbalden. Nu is de ene een aanbeden topvoetballer die bakken geld verdient en zit de andere in de cel voor diefstal. Wie verliest zichzelf, wie blijft er met twee voeten op de grond? Oscar Willems en Joren Seldeslachts leiden een geweldige cast met verder onder andere nog Louis Talpe, Viv Van Dingenen, Kris Cuppens en Lynn Van Royen in een verhaal over topsport, geld, seks en misdaad, en de familie die er middenin staat.

Ontdek meer over Spitsbroers

Nieuwe fragmenten

Seizoen 2 Gouden Schoen of Enkelband?

Het tweede seizoen van Spitsbroers vertelt een nieuw verhaal, dat begint 8 maanden na het einde van seizoen één. Terwijl Dennis Moerman de koning is van KRC Genk en de volledige eerste klasse, komt zijn broer Alan, die in de criminaliteit verzeild was, vrij uit de gevangenis.

Beiden staan voor een grote uitdaging. Dennis heeft dit seizoen maar één doel: z’n ploeg kampioen maken en zo een vette buitenlandse transfer versieren. Maar er hangen donkere wolken boven de carrière van Dennis’ beste vriend en ploegmakker Roel Thévenage, de ploeg worstelt met een vorm-dip, en er is ook nog de komst van de Nederlandse spits Andy Fonck. Een toptalent, maar met een onhandelbaar karakter. De ego’s binnen het team dreigen te botsen. Zowel persoonlijk als professioneel zal Dennis moeten bewijzen dat hij eindelijk volwassen wordt, maar voorlopig wisselt hij schaarse wijze inzichten en volwassen daden af met het puberaal gedrag van een verwend, rijk voetballertje met een te groot ego, en te veel oog voor babes en snelle wagens. Het brengt hem in conflict met z’n club, z’n ploegmaats, z’n broer en z’n ouders

Personages

Extra