'SOS Piet' is klaar voor een nieuw seizoen!

Vanaf zondag 3 oktober schiet Piet Huysentruyt iedereen die problemen heeft in de keuken weer te hulp. Ook al houden de gastronomen in kwestie stuk voor stuk van koken, toch blijven ze na meerdere pogingen problemen hebben om hun geliefde schotel om te toveren tot een culinair pareltje. Piet Huysentruyt staat de hobbykoks met raad en daad bij en geeft zo ook de mensen thuis tal van praktische tips.

Een oplossing voor alles
In dit dertiende seizoen van ‘SOS Piet’ passeren weer allerlei gerechten de revue: zowel voor- als hoofdgerechten, desserts en sauzen, typisch Vlaamse maar ook exotische gerechten… Piet heeft voor alles een oplossing. 

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen, op zondag 3 oktober, duikt Piet de keuken in om Chinese tomatensoep, champignonkroketten en patisseriehorentjes te redden.

Peters Chinese tomatensoep ziet er totaal niet uit zoals het hoort en tot overmaat van ramp is ze ook niet lekker. De wanhopige man roept dan ook de hulp van Piet Huysentruyt in om te ontdekken wat hij fout doet, en dat blijkt heel wat te zijn…

Isatou heeft problemen met de vulling van haar champignonkroketten en ook over de vorm ervan is ze ontevreden.  Ze hoopt dat Piets tips haar zullen helpen. Met zijn koffertje in de aanslag, kan dat geen probleem zijn.

Myriam doet dan weer beroep op Piets ervaring omdat de vormpjes steeds in haar patisseriehorentjes blijven plakken. Piet overloopt met haar stap voor stap alle geheimen voor een perfecte bereiding.

Meer video's van SOS Piet