Wie heeft voldoende talent om in de liveshows te blijven?

14/10/2011 - 16:47

In de tweede liveshow van ‘So You Think You Can Dance’ geven de 16 overgebleven dansers het beste van zichzelf tijdens een opgelegde duochoreografie en een hiphopgroepschoreo van choreograaf Roy op het nummer ‘Save The World’ van Swedish House Maffia. 

Onze dansers behouden tijdens de tweede liveshow dezelfde danspartner als vorige week, maar aangezien William en Laura hun partners moesten zien vertrekken, vormen zij een nieuw koppel. Benieuwd of de twee modern geschoolde dansers het goed kunnen vinden. Dat zal immers nodig zijn, want de twee moeten deze week een slowfox brengen, naar de choreografie van Peter Bosveld en Marleen Suurmeijer op de klassieker ‘I’ve Got You Under My Skin’ van Frank Sinatra. 

Michiel en Marissa, die vorige week in hun eigen stijl mochten dansen, krijgen nu een cha-cha-cha voorgeschoteld door Roemjana en Koen. Op het uptempo nummer ‘Rain Over Me’ van Pitbull ft. Marc Anthony moeten ze tonen dat ze ook het ballroomdansen meester zijn. Nadat Stephanie en Meysam vorige week het geluk hadden om te dansen in Meysams stijl, trekken ze nu de stijl van Stephanie uit de hoed. Percy Kruythof heeft voor dit duo een jazzchoreografie bedacht op ‘For Bitter Or Worse’ van Anouk. 

De twee kleinste dansers, Nina en Anthony, schitterden als discoballen tijdens de eerste liveshow, een stijl die ze beiden nog nooit geprobeerd hadden. Zal het voor hen deze week makkelijker worden nu Anthony in zijn eigen stijl mag dansen, in een hiphop lyrical choreo van Vincent Vianen op de tonen van ‘Not Over You’ van Gavin DeGraw? Kan de moderne danseres Nina de passen van deze stijl tijdig onder de knie krijgen? Karen en Christiaan, de twee jongste dansers, nemen de discofakkel over van Nina en Anthony. Met de hulp van Laurent Flament leren ze de kneepjes op het nummer ‘September’ van Earth, Wind & Fire. 

Céline en Gianni moesten vorige week stevig jiven, een stijl die ze beiden voor het eerst dansten. Deze keer hebben ze meer geluk met hiphop fast. Voelt Gianni zich als een vis in het water met de choreo van Ish op ‘Stronger’ van Kanye West? En kan hij de jazz-geschoolde Céline tijdig klaarstomen als hiphopchick? Tot slot worden de twee Nederlandse koppels, Anna en Juvat en Rebecca en Sedrig onder handen genomen door de moderne choreografe Isabelle Beernaert.

'So You Think You Can Dance' zondag om 20.05 bij vtm

Ontdek meer over So You Think You Can Dance

Nieuwe fragmenten

SYTYCD Livecenter

Op zondag krijg je tijdens de uitzending via onze website een inkijk in alles wat er leeft rond 'So You Think You Can Dance'. 
Welke danser trekt gekke bekken? Welk gek filmpje zet Ish deze week op zijn instagram? Wie tweet er allemaal mee tijdens de uitzending?

Volg alles op de voet dankzij het handige SYTYCD-livecenter op vtm.be of via de VTM-app!

Kandidaten

Extra