Ontdek VTM GO

  • Met de beste Vlaamse programma's
  • Internationale series die je nergens anders ziet
  • Een aparte kids-wereld waar ze uuuren zoet zijn
  • Om te bingewatchen of live en uitgesteld te kijken
  • Helemaal gratis

VTM GO. Altijd een goeie reden om te kijken

VTM GO. Altijd een goeie reden om te kijken

Bekijk volledige afleveringen op

Weten de dansers haar ook deze week te beroeren?

Op zondag 23 oktober 2011 is het tijd voor de derde liveshow van ‘So You Think You Can Dance’. De 14 dansers die van de jury wél een ticket kregen voor deze liveshow ziet de kijker opnieuw twee keer aan het werk: één keer tijdens een opgelegde duochoreografie en een tweede keer in de hiphopgoepschoreo van choreograaf Roy op het nummer ‘Without You’ van David Guetta ft. Usher. 

Tijdens de voorbereidingen van deze choreo, komt David Guetta zelf langs in Aalsmeer, gewapend met tips om te knallen op zijn nummer. Dat is natuurlijk een extra stimulans voor de kandidaten om hun beste dansbeentje voor te zetten.  

Voor Marissa en Sedrig wordt deze aflevering van ‘So You Think You Can Dance’ extra spannend. Nadat ze vorige week allebei afscheid moesten nemen van hun danspartner, zijn ze vanaf deze derde liveshow aangewezen op elkaar. De modern geschoolde Marissa en Sedrig met zijn jazz achtergrond lijken alvast een goede combinatie. Maar kunnen ze ook samen aan de slag in een totaal nieuwe stijl, hiphop lyrical? Choreograaf Ish leert hen zijn hiphopchoreo op ‘Lighters’ van Bad meets Evil ft. Bruno Mars. 

Nu Laura en William al wat meer gewend zijn aan mekaar, krijgt het modern geschoolde duo een jazzchoreografie opgelegd waarvoor Laurent Flament het nummer ‘Just Say Yes’ van Snow Patrol uitkoos. Het unaniem door de jury gelauwerde duo Juvat en Anna krijgt na de passionele tango en een intense moderne choreo dan weer de kans om het over de hiphop fast-boeg te gooien met ‘Got 2 Love U’ van Sean Paul ft. Alexis Jordan. 

Zowel het koppel Céline en Gianni als Nina en Anthony wagen zich tijdens de derde liveshow van ‘So You Think You Can Dance’ aan een moderne choreografie. Karen en Christiaan en Stephanie en Meysam krijgen minder voor de hand liggende stijlen . Karen en Christiaan zetten alles op alles in een Weense Wals op de klassieker ‘Everybody Hurts’ van R.E.M. En Stephanie en Meysam moeten zich opnieuw inleven in het latingevoel van het tweede bootcamp in Cuba met een sambachoreografie op ‘Whenever Wherever’ van Shakira. 

Zondag 23 oktober 2011 om 20.05 bij vtm