Vier bekende gezichten in de theatertour!

17/11/2013 - 22:30

Met de finale van het tv-programma ‘So You Think You Can Dance’ op 1 december a.s. is het dansspektakel nog niet ten einde. Na het succes van voorgaande jaren zullen ook dit jaar de laatste tien finalisten hun danskunsten vertonen in theaters door heel Nederland en België. Nieuw dit jaar is dat er ook een aantal zeer ervaren ‘special guests’ de finalisten komen versterken.

Vier bekende gezichten uit vorige seizoenen van ‘So You Think You Can Dance’ dansen mee tijdens de theatertour. Floris, de winnaar van ‘So You Think You Can Dance’ 2010, zal samen met zijn medefinaliste Lise spectaculaire dansmoves showen in Amsterdam, Heerlen, Rotterdam en Hilversum en Vlaamse winnares van ‘So You Think You Can Dance’ 2011 Nina is samen met topdanser Anthony te bewonderen tijdens de shows in Gent, Antwerpen en een show in Rotterdam.

Met hoofd choreograaf Roy Julen als gastheer van de avond en verschillende dansstijlen is de ‘So You Think You Can Dance’-theatertour een zinderende beleving voor iedereen die van dans houdt. Vanaf 17 januari 2014 schitteren de topdansers in een anderhalf uur durende show met alle favoriete choreografieën uit de tv-shows maar ook met nieuwe spectaculaire choreografieën.

Bestel hier je tickets voor de theatertour!

Ontdek meer over So You Think You Can Dance

Nieuwe fragmenten

SYTYCD Livecenter

Op zondag krijg je tijdens de uitzending via onze website een inkijk in alles wat er leeft rond 'So You Think You Can Dance'. 
Welke danser trekt gekke bekken? Welk gek filmpje zet Ish deze week op zijn instagram? Wie tweet er allemaal mee tijdens de uitzending?

Volg alles op de voet dankzij het handige SYTYCD-livecenter op vtm.be of via de VTM-app!

Kandidaten

Extra