Vier bekende gezichten in de theatertour!

Met de finale van het tv-programma ‘So You Think You Can Dance’ op 1 december a.s. is het dansspektakel nog niet ten einde. Na het succes van voorgaande jaren zullen ook dit jaar de laatste tien finalisten hun danskunsten vertonen in theaters door heel Nederland en België. Nieuw dit jaar is dat er ook een aantal zeer ervaren ‘special guests’ de finalisten komen versterken.

Vier bekende gezichten uit vorige seizoenen van ‘So You Think You Can Dance’ dansen mee tijdens de theatertour. Floris, de winnaar van ‘So You Think You Can Dance’ 2010, zal samen met zijn medefinaliste Lise spectaculaire dansmoves showen in Amsterdam, Heerlen, Rotterdam en Hilversum en Vlaamse winnares van ‘So You Think You Can Dance’ 2011 Nina is samen met topdanser Anthony te bewonderen tijdens de shows in Gent, Antwerpen en een show in Rotterdam.

Met hoofd choreograaf Roy Julen als gastheer van de avond en verschillende dansstijlen is de ‘So You Think You Can Dance’-theatertour een zinderende beleving voor iedereen die van dans houdt. Vanaf 17 januari 2014 schitteren de topdansers in een anderhalf uur durende show met alle favoriete choreografieën uit de tv-shows maar ook met nieuwe spectaculaire choreografieën.

Bestel hier je tickets voor de theatertour!

Meer video's van So You Think You Can Dance