So You Think You Can Dance komt terug voorjaar 2015!

Na een bloedstollende finale op topniveau, werd de Nederlander Danny Boom eind 2013 de winnaar van de vijfde editie van So You Think You Can Dance. Dat de Lage Landen nog steeds bulken van het danstalent, bewijzen de talrijke inzendingen voor het nieuwe seizoen. Wie de meest favoriete danser van de Lage Landen van het nieuwe en zesde seizoen wordt, zal in het voorjaar van 2015 duidelijk worden. Dan zenden VTM in Vlaanderen en RTL in Nederland het nieuwe seizoen van het dansprogramma uit.

Vaste presentatoren An Lemmens en Dennis Weening zijn weer van de partij en zullen samen de liveshows presenteren. Tijdens het zwangerschapsverlof van An, zal Eline De Munck haar vervangen en samen met Dennis het voortraject – de audities en de bootcamp – presenteren. De eerste opnames van de audities gaan in de loop van december van start. Vanaf de liveshows is An terug aan zet.

Eline De Munck: “Ik ben enorm blij dat ik An mag vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof en het voortraject van So You Think You Can Dance van haar mag overnemen. Ik kijk er naar uit om samen met Dennis de kandidaten op te vangen tijdens de audities en de bootcamp. De opnames starten binnenkort, dus: bring it on!”

 An Lemmens:“De wekelijkse liveshows van SYTYCD zorgen elk weekend weer voor een enorme adrenalinerush zowel bij de dansers zelf, als bij ons: de jury en presentatoren. Ik kijk er dus opnieuw,  ondertussen voor de 6e keer, enorm naar uit om onze dansers samen met Dennis doorheen de gierende zenuwen en ongelooflijke ervaring van de liveshows te loodsen.” 

Meer video's van So You Think You Can Dance