Melanie

  • Utrecht (Nederland)
  • 07/27/1992
  • 22 jaar
  • Jazz 

'De Bootcamp in Ierland was pittig, maar ik heb genoten van ieder moment. Kan niet wachten om de uitdaging van de Liveshows aan te gaan!'

Toen Melanie op vijfjarige leeftijd met haar ouders bij de musical Miss Saigon zat, wist ze het zeker: Ze wilde danseres worden en op het podium staan. Om die droom te verwezenlijken begon Melanie al op haar elfde aan de dansacademie. Dansen was een grote passie, maar ze verloor het plezier in dansen door de grote concurrentie op school. Toch was ze sterk genoeg om haar opleiding af te maken en ze studeerde een jaar geleden af. Nu is het tijd voor haar om het plezier in dans weer terug te vinden en te genieten van op het podium staan. Melanie hoopt dat SYTYCD haar kan helpen het plezier in dans dat ze als klein meisje had, weer terug te vinden. 

Met haar auditie pakt Melanie Jan, Ish en Dan volledig in met haar uitstraling.  Min Hee was nog niet overtuigd, maar toch kreeg Melanie een ticket naar de buitenlandse Bootcamp. Door haar ervaring met tapdance had Melanie een streepje voor op de rest en bewees ze dubbel en dwars dat ze thuishoort in de top 20.