Manuella

  • Wilrijk (België)
  • 07/20/1988
  • 26 jaar
  • Modern

'Tijdens de Bootcamp had ik slechts één minder moment black-out waardoor ik een ‘dance for your life’ moest dansen, maar dit draaide al snel uit op iets positiefs; een herkansing om mezelf te bewijzen. Dit was de uitgelezen kans om te laten zien dat ik nog steeds kan knokken voor iets dat ik echt wil. Je krijgt zo veel energie dat Ik niet kan wachten om met alle andere dansers dit avontuur aan te gaan!'

Deze half Paraguaanse schone komt uit een gebroken gezin, haar vader was een bekende muzikant en verliet het gezin nog voor ze twee jaar oud was. Haar moeder zorgde alleen voor haar twee kinderen en was daarom voor werk veel van huis. Manuella moest al snel zelfstandig zijn en voelde zich vaak alleen. Toen ze de liefde van haar leven ontmoette wilde ze het liefst zo snel mogelijk een vaste basis voor zichzelf creëren. Ze besloten samen te gaan wonen in een groot huis buiten de stad. Dat stabiele bestaan bevalt haar heel goed, het helpt haar om als danseres het beste uit zichzelf te kunnen halen. En daarom doet ze nu mee aan SYTYCD, ze is er helemaal klaar voor en haar vriendje steunt haar enorm. 

Met haar bijzondere moderne solo verzekerde Manuella zichzelf van een plaats in de buitenlandse Bootcamp. Maar door een black-out tijdens de eerste performance in Ierland, moest ze zich opnieuw bewijzen met een ‘dance for your life’. Ondanks deze tegenvaller vocht Manuella terug en liet ze zich van haar beste kant zien om de jury te bewijzen dat zij thuishoort in de top 20.