Leen

  • Tongeren (België)
  • 10/23/1987
  • 27 jaar
  • Latin 

'Ik ben blij dat ik dit jaar de stap heb gezet om deel te nemen aan SYTYCD. Ik had gehoopt maar nooit gedacht om daadwerkelijk in de Liveshows te staan! Hoe het ook mag eindigen, dit is een ervaring om nooit te vergeten!'

Leen is één van de oudste kandidaten van dit seizoen, al zou je dat niet zeggen als je haar ziet! Leen houdt er namelijk een zeer gezonde levensstijl op na. Gezonde voeding is haar passie en ze is een vrouw met een missie: Ze wil haar stadsgenoten in Tongeren ook helpen gezonder te leven. Daarom startte ze een jaar geleden een eigen lunchbedrijfje, waarmee ze dag in dag uit op haar fiets gezonde maaltijden levert aan bedrijven in de buurt. Naast gezonde voeding heeft Leen nog een grote passie en dat is Latin. Samen met haar danspartner Angeelo zette ze al flink wat kampioenschappen op haar naam, maar nu wil ze een stapje verder. Ze wil nieuwe dansstijlen leren en dat hoopt ze bij SYTYCD te kunnen doen. 

 

Leen legde tot nu toe een vlekkeloos parcours af. Na haar energieke latin-auditie mocht ze zich bewijzen in de buitenlandse Bootcamp en ook daar wist ze de jury te overtuigen met haar danskwaliteit. Nu is het tijd voor de Liveshows en Leen gaat minimaal voor de halve finale.