Jessie J diep onder de indruk van Vivian en Frederic

03/12/2012 - 11:41

Tijdens de zesde liveshow dansten Frederic en Vivian een ongeziene choreo van Roy Julen op een nummer van Jessie J. De zangeres heeft ondertussen onze video zelf bekeken en was diep onder de indruk van het talent van de twee dansers.

Haar eerste tweet luidde "I have goosebumps! IN...CRED...IBLE!!" Net als iedereen kreeg zelfs Jessie J kippenvel van deze mooie choreo. In een reactie op een tweet van Vivian schreef ze dat ze haar een geweldige danseres vindt, bedankt ze haar om te dansen op haar muziek en zegt ze zelfs dat het een eer is voor haar dat zo'n talentvolle dansers op haar muziek hebben gedanst.

 

I have goosebumps! IN...CRED..IBLE!! vtm.be/so-you-think-y…

— JESSIE J (@JessieJ) December 2, 2012

@jessiej thank you so much, you made my day! This is awesome! Btw i am the girl in the video :) #happy

— Vivian SYTYCD (@VGCardoso) December 2, 2012

@vgcardoso you are an amazing dancer!Sooooo goooood! Thank you for performing to my song. It was an honour to be the music to such talent x

— JESSIE J (@JessieJ) December 2, 2012

Onze video werd ondertussen al zo'n 220000 keer bekeken. Een record voor 'So You Think You Can Dance'. De choreo zelf nog eens bekijken? Dat kan hier.

Ontdek meer over So You Think You Can Dance

Nieuwe fragmenten

SYTYCD Livecenter

Op zondag krijg je tijdens de uitzending via onze website een inkijk in alles wat er leeft rond 'So You Think You Can Dance'. 
Welke danser trekt gekke bekken? Welk gek filmpje zet Ish deze week op zijn instagram? Wie tweet er allemaal mee tijdens de uitzending?

Volg alles op de voet dankzij het handige SYTYCD-livecenter op vtm.be of via de VTM-app!

Kandidaten

Extra