Grootse theatershow in de maak

Woensdag 6 oktober zijn de 18 finalisten van ‘So You Think You Can Dance’ bekend. Sinds de start van het programma echter, kregen we steeds meer vragen of de finalisten ook ergens in het land zullen optreden. Dat was niet meteen het geval, maar soms ontstaan door dergelijke vragen wel grootse ideeën.
We hebben daarom besloten om theatershows met de finalisten van ‘So You Think You Can Dance’ te organiseren. De muzikale ondersteuning zal o.a. gebeuren door de winnaars van ‘My Name Is’: Merante als Amy Winehouse en Lana als Lady Gaga.

Hierdoor worden de ‘My Name Is’-concerten in december verschoven en komt er dus een uitgebreider alternatief op 29 januari 2011 in de Stadsschouwburg Antwerpen. De liveshows van ‘So You Think You Can Dance’ starten nu zondag 10 oktober. Dan wordt meteen ook het startschot gegeven voor de ticketverkoop van de theatershows.

Met al het verzamelde talent zal gewerkt worden aan een grootse theatershow met topdans en choreografieën van alle finalisten van ‘So You Think You Can Dance’ en speciale optredens van onder meer onze Amy Winehouse en Lady Gaga.

Meer video's van So You Think You Can Dance 2010