Gill

  • Heverlee (België)
  • 09/28/1993
  • 21 jaar
  • Jazz

'Bootcamp was misschien niet zoals ik had verwacht, maar ik geloof dat deze ervaringen op mijn pad kwamen om mij uit te dagen en om hier vervolgens sterker uit te komen. Ik zal hard blijven doorwerken om mijn eigen doelen te behalen. Liveshows bring it on!!!'

De knotsgekke Gill bestormde de audities met haar grote vriendinnengroep uit Heverlee. Ze zijn al jaren vriendinnen en doen niets liever dan in het weekend de discotheken onveilig maken. Alhoewel Gill doet één ding liever en dat is dansen. Meedoen aan SYTYCD stond al jaren op jaar Bucketlist en dit jaar wilde ze die afstrepen, maar dan wel door de finale te halen!

 

Hoewel onze presentator Dennis gelijk overtuigd was van Gill en al haar vriendinnetjes, wilde de jury Gill liever nog eens terugzien in de Final Auditions. Hier blies ze met haar auditie de jury wel volledig omver en zij stuurden haar door naar de buitenlandse Bootcamp. Riverdance in Ierland ging haar zeker niet gemakkelijk af, maar ze vocht voor haar plekje in de Liveshows. En nu ze zover is  gaat ze voor niets minder dan de winst!