Get ready for liveshow 4!

Op zondag 30 oktober 2011 om 20.05 is het tijd voor de vierde liveshow van ‘So You Think You Can Dance’. De kijker ziet de 12 overgebleven dansers twee maal aan het werk: één keer tijdens een opgelegde duochoreografie en een tweede keer in de hiphipgroepschoreo van choreograaf Vincent Vianen op de ‘Carmina Burana’ van Carl Orff.

Céline en Gianni zorgden vorige week voor een stomende, zelfs licht erotische prestatie en gaan deze week voor de jazz-stijl. Choreograaf Laurent Flament koos voor hen het nummer ‘Be Italian’ van Fergie uit. Stephanie en Meysam brengen een moderne dans op het nummer ‘You Are So Beautiful’ van Joe Cocker. Isabelle Beernaert verzorgt de choreografie.

Roemjana de Haan en Koen Brouwers kozen voor Anna en Juvat een rumba uit op het nummer ‘Just Hold Me’ van Maria Mena. Marissa en Sedrig gaan voor een quickstep op het nummer ‘Mr. Saxobeat’ van Aleksandra Stan. Marleen Suurmeijer en Peter Bosveld zijn de choreografen.

Nina en Anthony gaan deze week voor een hiphop-fast. Zij geven het beste van zichzelf op ‘Just Can’t Get Enough’ van Black Eyed Peas dat choreograaf Vincent Vianen voor hen uitkoos. Laura en William brengen een hiphop-lyrical op het nummer ‘Broken Strings’ van James Morrison. Caggie Culum en Lucinda Wessels zijn hun choreografen.

Met Christiaan verdween de laatste Vlaamse mannelijke danser vorige week van het ‘So You Think You Can Dance’-toneel. De Vlaamse dames die nog in de running zijn, staan echter ijzersterk en zijn vastberaden om tot het uiterste te gaan…

Liveshow 4 op zondag 30 oktober 2011 om 20.05