De duo's worden stevig door elkaar gegooid

04/11/2011 - 15:51

Slechts 10 dansers blijven nog over voor de vijfde liveshow van ‘So You Think You Can Dance’ op zondag 6 november 2011. Deze show zal voor hen een nieuwe start betekenen want vanaf nu moeten ze elke week met een andere danspartner aan het werk. De kijker ziet de 10 overgebleven dansers drie keer in actie: één keer tijdens een opgelegde duochoreografie, een tweede keer in de hiphopgroepschoreo van choreograaf Roy Julen en een laatste keer in een eigen solodans.

Na een intens afscheid van haar danspartner Juvat in de vorm van een rumba choreo, danst Anna zondag samen met Sedrig op een jazz choreografie. Percy Kruythoff koos voor hen het nummer ‘Whataya Want From Me’ van Adam Lambert. Gianni en Stephanie krijgen de kans om samen te weken op een hip hop fast choreo van Ish op de tonen van ‘All Of The Lights’ van Kanye West ft. Rihanna. 

Anthony gaf tijdens de vorige aflevering aan dat hij Marissa wel zag zitten als nieuwe danspartner. Hij heeft geluk en krijgt inderdaad de kans om met haar samen te werken. Isabelle Beernaert coacht hen voor een moderne dans op een nummer van Jacques Brel, ‘Voir Un Ami Pleurer’. Ook Nina moet het doen met een nieuwe partner. Samen met Meysam danst ze de Engelse wals op ‘Adagio’ van Lara Fabian. Het laatste nieuw gevormde koppel is Celine en Juvat. Vincent Vianen leert hen een hiphop lyrical choreografie aan op het nummer ‘Nothin’ On You’ van B.O.B ft. Bruno Mars.  

Na de vijf koppeldansen krijgt elke kandidaat de kans zich van zijn of haar beste kant te tonen tijdens een eigen solochoreografie. De jury kiest tijdens deze liveshow niet wie er naar huis vertrekt, vanaf nu is het de kijker thuis die beslist wie doorgaat naar de volgende liveshow. Maar natuurlijk blijft de vierkoppige jury wél present om de kijker hun professionele commentaar te geven.   

‘So You Think You Can Dance’ - Liveshow 5 op zondag 6 november 2011 om 20.05

Ontdek meer over So You Think You Can Dance

Nieuwe fragmenten

SYTYCD Livecenter

Op zondag krijg je tijdens de uitzending via onze website een inkijk in alles wat er leeft rond 'So You Think You Can Dance'. 
Welke danser trekt gekke bekken? Welk gek filmpje zet Ish deze week op zijn instagram? Wie tweet er allemaal mee tijdens de uitzending?

Volg alles op de voet dankzij het handige SYTYCD-livecenter op vtm.be of via de VTM-app!

Kandidaten

Extra