Strijden voor een plaats in de top zes

Vorige zondag moesten twee sterke dansers ‘So You Think You Can Dance’ verlaten: de 23-jarige Chico en professionele danseres Raquel.

‘So You Think You Can Dance’ gaat dus verder met nog 8 dansers: De Belgen Stefano, Enora, Lise en Hettie en de Nederlanders Natascha, Eldrick, Floris en Lorenzo.

In de liveshow  van zondag 14 november moeten alweer 1 meisje en 1 jongen sneuvelen. Zoals de jury al vaak bevestigd heeft, ligt het niveau erg hoog. Het is dus spannend om te zien wie op de meeste fans kan rekenen bij de kijkers thuis, want sinds vorige week beslist de jury niet langer wie de wedstrijd moet verlaten.

Ook deze week staat een koppelchoreografie, een solo én een groepschoreo op het programma. Na de opnames van vorige week werden de koppels weer grondig door mekaar geschud. De klassiek geschoolde Enora brengt zondag Hiphop Fast met Stefano op ‘Day ’n Night’ van Kid Cudi vs Crookers. Moderne danseres Hettie moet voor het eerst een klik zien te vinden met de explosieve Eldrick, Lise en Floris doen tot grote vreugde van Roemjana een Paso Doble en Natascha en Lorenzo brengen jazzdans op ‘Mad World’ van Gary Jules.

Meer video's van So You Think You Can Dance 2010