So You Think You Can Dance: Vierde liveshow

Zondag moest de Vilvoordse hiphopper Junes, na een derde 'dance for your life' op rij, de wedstrijd verlaten. De jury twijfelde lang tussen Agar en Stephanie, maar zag zich toch gedwongen deze laatste op haar verjaardag naar huis te sturen.

In de vierde liveshow blijven nog 5 Belgen over. Dit zijn jazz- en hiphopster Lise, moderne danseressen Hettie, Agar en Enora, en de klassiek aangelegde Stefano.

Nieuw duo

Terwijl overige dansers nog steeds met dezelfde partner aantreden, vormen Agar en Caggie een nieuw duo. Tijd om rustig aan mekaar te wennen is er niet, want voor de twee staat er zondag 31 oktober een Hiphop Fast op het programma.

Het kaf van het koren

Zondag wordt het kaf van het koren gescheiden: Van de 12 dansers zullen er immers 6 een 'dance for your life' moeten doen. Reden zat dus om ook in de groepschoreografie op te vallen. Voor die choreo krijgen we trouwens hoog bezoek…

Taio Cruz in the house

De Engelse, Brit Award winnende rapper en singer-songwriter Taio Cruz –die eerder al nummers voor onder andere Justin Timberlake, de Pussycat Dolls en Cheryl Cole produceerde- brengt zijn hit ‘Dynamite’, waarmee hij de voorbije weken hoge toppen scheerde in de charts.

De dansers, de stijlen en de muziek

  • Lise en Chico brengen een Jazz choreo door Laurent Flament. Zij dansen op Adele - 'Make You Feel My Love'
  • Natascha en Eldrick brengen een moderne dans, door choreografe Isabelle. Zij dansen op No Doubt - 'Don't Speak'
  • Raquel en Stefano brengen een Hip Hop Lyrical, door Ish. Zij dansen op Rihanna - 'Unfaithful'
  • Agar en Caggie brengen een Hip Hop Fast door Roberto Da Costa. Zij dansen op Katy Perry feat. Snoop Dogg - 'California Gurls'
  • Enora en Lorenzo dansen de rumba door Koen & Roemjana. Zij dansen op Volumia - 'Hou Me Vast'
  • Hettie en Floris brengen een Engelse Wals, door Peter & Roemjana. Zij dansen op Beethoven - 'Moonlight Sonata'

Roy Julen verzorgde de groepschoreo op Taio Cruz - 'Dynamite'

Met in het achterhoofd  de hoofdrol die te winnen valt in de dansfilm ‘Body Language’ -onder choreografie van Roy Julen- , trainen onze dansers zich deze week nog meer dan anders te pletter om te schitteren in de vierde liveshow.

Meer video's van So You Think You Can Dance 2010