Nieuwe danskoppels in de vijfde liveshow

Zondag komt de wedstrijd in een nieuwe fase terecht, waardoor de liveshows nog spannender worden. Niet alleen worden er vanaf nu elke week nieuwe duo’s gevormd, ook kunnen de kijkers thuis van nu af aan stemmen op hun individuele favoriet.

Straffe solo's

Na de partnerdans zal iedereen zich bovendien moeten bewijzen in een solo. Het komt er bij onze dansers dus op aan zowel een goede klik te vinden met hun nieuwe partner om de jury van hun sokken te blazen tijdens de duo, maar ook om individueel te schitteren en hun concurrenten te overtreffen.

Na Taio Cruz, nu ook Kat DeLuna

Voor de tweede week op rij krijgt ‘So You Think You Can Dance’ hoog bezoek. Vorige week zette Taio Cruz  de studio in Aalsmeer in vuur en vlam en deze week is het de beurt aan Kat DeLuna. De Dominicaans-Amerikaanse zangeres die doorbrak met ‘Whine Up’, brengt een mix van haar vorige single ‘Push Push’ en de nieuwe song ‘Party O’ clock’ … En uiteraard zorgen onze 10 dansers voor een spetterende choreo.

De nieuwe duo's en hun muziek

  • Natascha en Floris brengen een Hip Hop Lyrical door choreograaf Vincent op Bruno Mars - 'The Way You Are'
  • Hettie en Lorenzo brengen een Hip Hop Fast door Ish op David Guetta feat. Akon - 'Sexy Bitch'
  • Lise en Stefano brengen een moderne dans door Isabelle op Guus Meeuwis - 'Geef me je angst'
  • Enora en Eldrick brengen een Jazz dans door Laurent op Britney Spears - 'Circus'
  • Raquel en Chico brengen een tango door Roemjana & Peter op Goran Bregovic & Emir Kusturica - 'Por Una Cabeza'

 


Derde theatershow

Dat de kijkers thuis fan zijn van onze dansers, mag ondertussen wel duidelijk zijn. De tickets voor de ‘So You Think You Can Dance’ theatershow vliegen de deur uit. Er is zelfs een derde theatershow ingepland. Niet alleen in de 2 shows op 29 januari zullen onze dansers schitteren in de Stadsschouwburg van Antwerpen, ook op 30 januari brengen ze spektakel van de hoogste plank. Tickets bestellen kan op www.vtmtickets.be.

Meer video's van So You Think You Can Dance 2010