Agar en Caggie halen de vijfde liveshow niet

In de vierde liveshow dansten de koppels voor de laatste keer met elkaar. Volgende week is het iedereen voor zich. Toch moesten we alweer van twee dansers afscheid nemen, namelijk van Agar en Caggie.

De hele show was geladen met emoties. Eldrick werd deze week papa, Floris was ontroerd door de aanwezigheid van zijn ouders en Agar was niet tevreden met de keuze van haar muziek voor haar 'Dance for your life'. Blijkbaar heeft zij hierop moeten improviseren, wat gemengde gevoelens met zich meebracht. Toch mag Agar zeer trots zijn over haar afgelegde parcours.

Agar bedankt voor haar performances

In de hele periode is zij enorm gegroeid en in haar laatste choreo met Caggie leken zij zeer goed met elkaar te 'matchen'. Toch moet zij volgende liveshow vanaf de zijlijn toeschouwen.

Afscheid van Caggie

Eldrick, Caggie en Stefano moesten een 'dance for your life' dansen. Eldrick mocht als eerste terug bij de dansers gaan staan, hij stond 'safe'. Toen het oordeel over Stefano en Caggie viel, liet Dan Karaty vallen dat we afscheid moesten nemen van Caggie. Hij overlaadde de danser wel met grote complimenten en zou hem graag volgend jaar als choreograaf verwelkomen in de wedstrijd.

Meer video's van So You Think You Can Dance 2010