Andrew

  • Amsterdam (Nederland)
  • 10/27/1991
  • 23 jaar
  • Latin

'Nu ik de bootcamp heb overleefd is het eindelijk tijd om mij zelf aan heel Belgie en Nederland te laten zien. Lifeshows here I come!'

Tijdens zijn dansopleiding wist Andrew al heel snel welke richting hem het beste lag: Latin. In deze stijl voelt hij zich het prettigst en hij bleek er ook nog veel talent voor te hebben. Nadat Andrew afgestudeerde kon hij gelijk aan het werk als dansdocent latin en dat bevalt goed. Hij is een goede docent en zijn leerlingen zijn dol op hem, maar Andrew wil eigenlijk nog heel graag zelf op het podium wil staan. Met zijn deelname aan SYTYCD hoopt hij alsnog een kansje te krijgen om als uitvoerend danser aan het werk te kunnen gaan. 

Samen met goede vriendin en danspartner Shannon zette Andrew in Haarlem een spetterende latin auditie neer. De jury was van beide dansers danig onder de indruk, maar ze kon Shannon niet overhalen mee te doen. Andrew stond wel te trappelen om zijn Bootcamp ticket in ontvangst nemen. In Ierland liet Andrew zien een veelzijdige danser te zijn. Hij spetterde tijdens de eindperformance waardoor de jury hem zonder twijfel naar de Liveshows stuurde. De eerste stap in zijn carrière als uitvoerend danser is gezet en nu kan hij ervan gaan genieten zelf in de spotlights te staan.