Anke Buckinx presenteert Mentos TV

06/10/2011 - 17:45

Tijdens de liveshows van 'So You Think You Can Dance' kan je online meekijken in  de backstage. Anke Buckinx (Q-music) en Veronica Van Hoogdalem (TMF Nederland) brengen het meest verse nieuws live van tussen de dansers. Hoe waren de repetities?Wie is er zenuwachtig? Wat verwachten de dansers zelf? Ontdek de eerste emoties bij vtm.be!

 

Kijk hier naar Mentos TV

 

We beginnen er aan om tien vor acht, zodat we een kwartier voor de show jou backstage kunnen rondleiden. Natuurlijk kan je tijdens de commercial breaks en achteraf ook terecht voor de sappigste weetjes en interviews.

 

Stemmen met de 'So You Think You Can Dance'-applicatie

Dit jaar kan je het programma ook mobiel beleven. Met de 'So You Think You Can Dance'-applicatie kan je op zowel iPhone als Androïd-toestellen alles op de voet volgen. De nieuwste weetjes, leukste video's en voor het eerst ook stemmen! Dit is een van de eerste keren dat dit gebeurt wereldwijd!

 

download de applicatie:

Iphone/iPad

Android phone/tablet

Ontdek meer over So You Think You Can Dance

Nieuwe fragmenten

SYTYCD Livecenter

Op zondag krijg je tijdens de uitzending via onze website een inkijk in alles wat er leeft rond 'So You Think You Can Dance'. 
Welke danser trekt gekke bekken? Welk gek filmpje zet Ish deze week op zijn instagram? Wie tweet er allemaal mee tijdens de uitzending?

Volg alles op de voet dankzij het handige SYTYCD-livecenter op vtm.be of via de VTM-app!

Kandidaten

Extra