Schrijf jullie nu in voor Dance as One!

In Dance as One gaan getalenteerde dancecrews uit Nederland & België de strijd met elkaar aan. Wij op zoek naar dansers die vlekkeloos synchroon kunnen dansen. Alles draait om perfect teamwork, perfecte timing en perfecte choreografie. Maar vooral om synchroon dansen. Zijn jullie de crew die ervandoor gaat met de geldprijs van 50.000 euro? Schrijf jullie dan snel in!

KLIK HIER EN SCHRIJF JULLIE IN!

Je dansgroep moet uit minimaal 8 leden bestaan en maximaal 16 leden. Minimum leeftijd: 16 jaar. De opnames vinden plaats in september en oktober. De voorbereidingen starten in juli.

 

Meer info over het programma:

Iedere week zullen diverse crews het tegen elkaar opnemen. Een vakkundige jury beoordeelt hoe synchroon de teams dansen. Door middel van opdrachten laten jullie zien wat jullie in huis hebben. Denk hierbij aan challenges met attributen, het dansen op een knaller van een hit of het in splitscreen tegen jezelf dansen! Voor alle opdrachten zullen jullie je eigen choreo samenstellen. Alles mag, zolang er maar perfect synchroon wordt gedanst. Tijdens de auditie afleveringen battlen 4 crews tegen elkaar om een plek te bemachtigen in de halve finale. Tijdens de halve finale zetten de crews alles op alles om zich te kwalificeren voor de finale met maar 1 doel: kans maken op de grote geldprijs van 50.000,- euro.

OPGELET: tijdens de registratie moet je een dansvideo en teamfoto uploaden!

KLIK HIER EN SCHRIJF JULLIE IN!