Vies goed nieuws: Safety First binnenkort te zien bij RTL Nederland

 

Vies goed nieuws ...

Safety First, onze sitcom over 4 beveiligingsagenten die uitblinken in onbekwaamheid, maar overleven door vriendschap, zal binnenkort te zien zijn bij RTL in Nederland. Red Arrow International, het bedrijf dat de internationale verkoop beheert van Safety First heeft dit nieuws vandaag vanuit Cannes bekend gemaakt. RTL Nederland zendt de originele Vlaamse afleveringen uit van seizoen 1, net zoals in Vlaanderen mét ondertiteling. 

Safety First, waarvan de gloednieuwe tweede jaargang op woensdag 29 oktober 2014 om 20.35 uur in première gaat, werd al gelauwerd met de Vlaamse Televisie Ster voor beste comedy, won de Golden Intermedia Globe op het World Media Festival in Hamburg en was tevens genomineerd als beste sitcom op het BANFF World Media Festival in Canada.

Tim Van Aelst (Shelter): “Deze buitenlandse interesse vind ik een mooi compliment voor onze reeks. Ik kijk enorm uit naar hoe Safety First bij onze noorderburen zal ontvangen worden. Hopelijk even warm als hier in Vlaanderen. En laat die domme Belgenmoppen maar komen!”

Tim Gerhartz, Senior Sales Manager Benelux van Red Arrow International: “Safety First is een echte hit bij VTM en doet het internationaal goed in de comedy-awards. Bovendien hebben de andere programma’s van Tim Van Aelst een zeer goede track record bij RTL, dus deze zender wordt dan ook een goeie thuisbasis voor de vier veiligheidsagenten.”