William en Kate op bezoek in Canada

13/07/2011 - 16:46

Prinses Mathilde bezoekt Villa Rozenrood in De Panne. Dat is een huis voor opvang voor zwaar zieke kinderen. Prins Filip en prinses Mathilde hielden ook een persmoment met hun kinderen; een traditie aan het begin van de zomervakantie.

Ook in het Italiaanse Tavernelle heeft een beeldmoment plaats met de Nederlandse koningin Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses Maxima en hun dochters Amalia, Alexia en Ariane.


Bij de Britse royals brengen prins William en Kate eerst van 30 juni tot 8 juli een bezoek aan Canada. Van 8 tot en 10 juli reizen ze door naar Californië.

Prins Albert en Charlene nemen, meteen na hun huwelijk, op 5 en 9 juli deel aan een reunie van het Internationaal Olympisch Comité. Een evenement waar ze absoluut bij wilden zijn. Ze vervroegden er zelfs hun trouwdatum voor. Daarna volgt de huwelijksreis in Zuid-Afrika.

Ontdek meer over Royalty

Nieuwe fragmenten

Over Royalty

Royalty is een wekelijks actualiteitenmagazine rond het Belgische vorstenhuis, buitenlandse koninklijke families en de ongekroonde hoofden van de jetset. Het programma wordt elke zondag uitgezonden om 18.20.

De meeste aandacht gaat naar het optreden van onze eigen vorsten, prinsen en prinsessen. Waar zijn ze mee bezig? Wat bekommert hen? Hoe vullen zij hun opdracht in? En hoe zit dat met de interne familiezaken?

Ook het reilen en zeilen van de buitenlandse vorstenhuizen intrigeert Royalty, maar evenzeer dat van andere machtshebbers en hun familie zoals de bewoners van het Witte Huis in Washington of het Elysée in Parijs. Bovendien wordt vaak meegekeken over de schouder en in de leefwereld van de echte jetset, zeker als het luxe en glamour uitstraalt.

De redactie zoekt wekelijks naar kritische antwoorden op die vragen waar eigenlijk iedereen mee 'zit' wanneer het over de machtigen en rijken der aarde gaat.

De journalisten van 'Royalty' zijn: Birgit Herteleer (presenteert het programma), Reinout Goddyn, Pascal Vranckx, Delphine Bleyaert, Lies Vandenberghe en Pieter Kunnen. De eindredactie is in handen van Lieven Rossignol. De producer is Joëlle Vanden Houden. Royalty is telefonisch te bereiken op 02/255.38.59 en via mail op Royalty@vtm.be

Alle afleveringen van Royalty kan je hier volledig gratis herbekijken.

Extra