Wat zijn de beautygeheimen van Mathilde?

13/09/2015 - 19:05

De visagist van Koningin Mathilde onthult aan presentatrice Birgit Herteleer een paar beautygeheimen van de koningin waaronder ‘De Mathilde Sandwich’. Drie lagen waarbij je de hele dag de sterkte van de make up ten volle benut. Bouzouk: “Een basislaag creëren met fond de teint, daar dan veel blush op aanbrengen. Waar ik blush aanbreng, gebruik ik er heel veel van. Zo creëer je een mooie fond op de huid, waarbij de kleuren in laagjes over elkaar werden aangebracht, zoals bij een sandwich, en dat houdt een hele dag.” Bouzouk is al 15 jaar haar vaste visagist en sinds twee jaar ook hofleverancier, de eerste visagist die ooit tot dat selecte groepje mag behoren.

Ontdek meer over Royalty

Over Royalty

Royalty is een wekelijks actualiteitenmagazine rond het Belgische vorstenhuis, buitenlandse koninklijke families en de ongekroonde hoofden van de jetset. Het programma wordt elke zondag uitgezonden om 18.20.

De meeste aandacht gaat naar het optreden van onze eigen vorsten, prinsen en prinsessen. Waar zijn ze mee bezig? Wat bekommert hen? Hoe vullen zij hun opdracht in? En hoe zit dat met de interne familiezaken?

Ook het reilen en zeilen van de buitenlandse vorstenhuizen intrigeert Royalty, maar evenzeer dat van andere machtshebbers en hun familie zoals de bewoners van het Witte Huis in Washington of het Elysée in Parijs. Bovendien wordt vaak meegekeken over de schouder en in de leefwereld van de echte jetset, zeker als het luxe en glamour uitstraalt.

De redactie zoekt wekelijks naar kritische antwoorden op die vragen waar eigenlijk iedereen mee 'zit' wanneer het over de machtigen en rijken der aarde gaat.

De journalisten van 'Royalty' zijn: Birgit Herteleer (presenteert het programma), Reinout Goddyn, Pascal Vranckx, Delphine Bleyaert, Lies Vandenberghe en Pieter Kunnen. De eindredactie is in handen van Lieven Rossignol. De producer is Joëlle Vanden Houden. Royalty is telefonisch te bereiken op 02/255.38.59 en via mail op Royalty@vtm.be

Alle afleveringen van Royalty kan je hier volledig gratis herbekijken.