Wat als… Harry en Meghan trouwen?

Royalty polst bij enkele experts naar de stand van zaken bij droomkoppel de Britse Prins Harry en Meghan Markle want het is dik aan tussen die twee. Volgens haar broer zit een prinselijk huwelijk er zeker in. En geloof het of niet, je kunt zelfs gokken wanneer dat huwelijk zou plaatsvinden. Maar wat als Harry ook echt met Meghan trouwt?

Kunnen Harry en Meghan wel trouwen? Volgens een 18de eeuwse wet van Koning George III mogen leden van de koninklijke familie, die Anglikaans zijn, niet trouwen met katholieken, mensen van gewone komaf of met iemand die gescheiden is. En dat is nu net allemaal van toepassing op Meghan Markle.

Op de vraag of Meghan, wanneer ze met Harry zou trouwen, nog een carrière kan hebben is Dickie Arbiter, ex-woordvoerder van Queen Elizabeth formeel. "Als je tot het kerngezin van de koninklijke familie behoort, kan je geen carrière hebben. Harry heeft een zekere verantwoordelijkheid. En als hij met een actrice wil trouwen, dan heeft dat een prijs. Zij zal moeten stoppen met acteren", aldus Arbiter.