RODE NEUZEN RUILTOCHT MET BUYSSE

30/10/2016 - 19:05
Royalty heeft in de loop der jaren wel wat graven en gravinnen, baronnen en prinsen en prinsessen leren kennen. Nu gaan we bij sommigen van hen op rode neuzenruiltocht.

Het is de bedoeling dat zij een rode neus krijgen maar wél in ruil voor een waardevol voorwerp dat wij dan - hopelijk voor veel geld - veilen op tweedehands.be. Graaf Paul Buysse ruilt zijn neus voor een exquis lot van drie topwijnen. Iedereen kan erop bieden: Surf naar tweedehands.be, klik door op de Royaltypagina en doe een bod. Dit lot exclusieve wijnen zetten we in op 485 euro. Bieden maar, zo steun je jongeren met psychische problemen.

Ontdek meer over Royalty

Nieuwe fragmenten

Over Royalty

Royalty is een wekelijks actualiteitenmagazine rond het Belgische vorstenhuis, buitenlandse koninklijke families en de ongekroonde hoofden van de jetset. Het programma wordt elke zondag uitgezonden om 18.20.

De meeste aandacht gaat naar het optreden van onze eigen vorsten, prinsen en prinsessen. Waar zijn ze mee bezig? Wat bekommert hen? Hoe vullen zij hun opdracht in? En hoe zit dat met de interne familiezaken?

Ook het reilen en zeilen van de buitenlandse vorstenhuizen intrigeert Royalty, maar evenzeer dat van andere machtshebbers en hun familie zoals de bewoners van het Witte Huis in Washington of het Elysée in Parijs. Bovendien wordt vaak meegekeken over de schouder en in de leefwereld van de echte jetset, zeker als het luxe en glamour uitstraalt.

De redactie zoekt wekelijks naar kritische antwoorden op die vragen waar eigenlijk iedereen mee 'zit' wanneer het over de machtigen en rijken der aarde gaat.

De journalisten van 'Royalty' zijn: Birgit Herteleer (presenteert het programma), Reinout Goddyn, Pascal Vranckx, Delphine Bleyaert, Lies Vandenberghe en Pieter Kunnen. De eindredactie is in handen van Lieven Rossignol. De producer is Joëlle Vanden Houden. Royalty is telefonisch te bereiken op 02/255.38.59 en via mail op Royalty@vtm.be

Alle afleveringen van Royalty kan je hier volledig gratis herbekijken.

Extra