Prinses Mathilde in Liberia

21/10/2010 - 15:23

Prinses Mathilde ging op bezoek in Liberia. 'Royalty' toont een reisverslag.

Overweegt koning Albert troonsafstand eens er politieke rust komt in ons land? 

Een exclusieve blik op het domein en in het kasteel van Argenteuil. Het kasteel is na het overlijden van prinses Lilian voor 7,8 miljoen euro verkocht aan een Waalse zakenman. 6 jaar later is het tot in de puntjes gerestaureerd. In een interview praat de nieuwe eigenaar Jean Marie Delwart over hoe de restauratie in z’n werk is gegaan, hoe hij de Russische president Poetin net voor was met de aankoop van het kasteel en welke nieuwe bestemming hij wil geven aan het kasteel.

'Royalty', zondag 24 oktober om 17.55

Ontdek meer over Royalty

Nieuwe fragmenten

Over Royalty

Royalty is een wekelijks actualiteitenmagazine rond het Belgische vorstenhuis, buitenlandse koninklijke families en de ongekroonde hoofden van de jetset. Het programma wordt elke zondag uitgezonden om 18.20.

De meeste aandacht gaat naar het optreden van onze eigen vorsten, prinsen en prinsessen. Waar zijn ze mee bezig? Wat bekommert hen? Hoe vullen zij hun opdracht in? En hoe zit dat met de interne familiezaken?

Ook het reilen en zeilen van de buitenlandse vorstenhuizen intrigeert Royalty, maar evenzeer dat van andere machtshebbers en hun familie zoals de bewoners van het Witte Huis in Washington of het Elysée in Parijs. Bovendien wordt vaak meegekeken over de schouder en in de leefwereld van de echte jetset, zeker als het luxe en glamour uitstraalt.

De redactie zoekt wekelijks naar kritische antwoorden op die vragen waar eigenlijk iedereen mee 'zit' wanneer het over de machtigen en rijken der aarde gaat.

De journalisten van 'Royalty' zijn: Birgit Herteleer (presenteert het programma), Reinout Goddyn, Pascal Vranckx, Delphine Bleyaert, Lies Vandenberghe en Pieter Kunnen. De eindredactie is in handen van Lieven Rossignol. De producer is Joëlle Vanden Houden. Royalty is telefonisch te bereiken op 02/255.38.59 en via mail op Royalty@vtm.be

Alle afleveringen van Royalty kan je hier volledig gratis herbekijken.

Extra