Prins George steelt overal de show

13/04/2014 - 15:54

Prins William en zijn vrouw Kate zijn al een week in Nieuw-Zeeland. Maar wat ze ook doen: het is telkens hun zoontje George die overal de show steelt. Het is dan ook de eerste keer dat hij met zijn ouders vergezelt bij een officieel buitenlands bezoek. Hij had zelfs zijn eerste publieke activiteit: spelen met andere baby’s, voor het oog van de camera’s.

Zijn mama Kate beseft maar al te goed hoe groot de aandacht voor haar zoontje is. Daarom houdt ze hem altijd zo vast dat journalisten en fotografen hem altijd kunnen zien.

En zelfs als George niet bij zijn ouders is, wordt hij niet vergeten: zijn ouders krijgen overal cadeautjes, van een fiets tot knuffelberen.

 

Ontdek meer over Royalty

Nieuwe fragmenten

Over Royalty

Royalty is een wekelijks actualiteitenmagazine rond het Belgische vorstenhuis, buitenlandse koninklijke families en de ongekroonde hoofden van de jetset. Het programma wordt elke zondag uitgezonden om 18.20.

De meeste aandacht gaat naar het optreden van onze eigen vorsten, prinsen en prinsessen. Waar zijn ze mee bezig? Wat bekommert hen? Hoe vullen zij hun opdracht in? En hoe zit dat met de interne familiezaken?

Ook het reilen en zeilen van de buitenlandse vorstenhuizen intrigeert Royalty, maar evenzeer dat van andere machtshebbers en hun familie zoals de bewoners van het Witte Huis in Washington of het Elysée in Parijs. Bovendien wordt vaak meegekeken over de schouder en in de leefwereld van de echte jetset, zeker als het luxe en glamour uitstraalt.

De redactie zoekt wekelijks naar kritische antwoorden op die vragen waar eigenlijk iedereen mee 'zit' wanneer het over de machtigen en rijken der aarde gaat.

De journalisten van 'Royalty' zijn: Birgit Herteleer (presenteert het programma), Reinout Goddyn, Pascal Vranckx, Delphine Bleyaert, Lies Vandenberghe en Pieter Kunnen. De eindredactie is in handen van Lieven Rossignol. De producer is Joëlle Vanden Houden. Royalty is telefonisch te bereiken op 02/255.38.59 en via mail op Royalty@vtm.be

Alle afleveringen van Royalty kan je hier volledig gratis herbekijken.

Extra