Kroonprinsen ontmoeten elkaar

13/09/2015 - 18:10

Vandaag was er een informele bijeenkomst tussen koninklijke generatiegenoten in Oslo, de hoofdstad van Noorwegen. De vier jonge gezinnen lieten alvast deze groepsfoto nemen. Van links naar rechts zien we erfgroothertog Guillaume van Luxemburg en zijn vrouw Stéphanie, kroonprinses Victoria van Zweden, kroonprins Haakon van Noorwegen en Mette-Marit, en  kroonprins Frederik van Denemarken en zijn echtgenote Mary. Eén ding staat vast: in de toekomst  zullen ze –als alles goed gaat –allemaal hun ouders opvolgen.

 

 

(Bron monarchie.lu)  

Ontdek meer over Royalty

Nieuwe fragmenten

Over Royalty

Royalty is een wekelijks actualiteitenmagazine rond het Belgische vorstenhuis, buitenlandse koninklijke families en de ongekroonde hoofden van de jetset. Het programma wordt elke zondag uitgezonden om 18.20.

De meeste aandacht gaat naar het optreden van onze eigen vorsten, prinsen en prinsessen. Waar zijn ze mee bezig? Wat bekommert hen? Hoe vullen zij hun opdracht in? En hoe zit dat met de interne familiezaken?

Ook het reilen en zeilen van de buitenlandse vorstenhuizen intrigeert Royalty, maar evenzeer dat van andere machtshebbers en hun familie zoals de bewoners van het Witte Huis in Washington of het Elysée in Parijs. Bovendien wordt vaak meegekeken over de schouder en in de leefwereld van de echte jetset, zeker als het luxe en glamour uitstraalt.

De redactie zoekt wekelijks naar kritische antwoorden op die vragen waar eigenlijk iedereen mee 'zit' wanneer het over de machtigen en rijken der aarde gaat.

De journalisten van 'Royalty' zijn: Birgit Herteleer (presenteert het programma), Reinout Goddyn, Pascal Vranckx, Delphine Bleyaert, Lies Vandenberghe en Pieter Kunnen. De eindredactie is in handen van Lieven Rossignol. De producer is Joëlle Vanden Houden. Royalty is telefonisch te bereiken op 02/255.38.59 en via mail op Royalty@vtm.be

Alle afleveringen van Royalty kan je hier volledig gratis herbekijken.

Extra