Koningin Paola is ziek

26/08/2015 - 15:37

Koningin Paola (77) moet rusten. Dat heeft het paleis ons vanmiddag in een persbericht meegedeeld.

 Na een medische check-up gisteravond moet koningin Paola een rustpauze inlassen. Alle activiteiten van koning Albert en koningin Paola worden tot nader order geschrapt. Het voorziene bezoek aan het Belgische paviljoen op de Biënnale van Venetië wordt dus geannuleerd.

Wat er precies scheelt, is voorlopig nog niet bekend. Het paleis is momenteel niet beschikbaar voor commentaar. Het is van 28 mei geleden dat we Paola nog in het openbaar hebben gezien. Toen woonde ze in het Europees Parlement een rondetafelgesprek bij van Missing Children Europe. (FOTO PHOTONEWS)

Ontdek meer over Royalty

Over Royalty

Royalty is een wekelijks actualiteitenmagazine rond het Belgische vorstenhuis, buitenlandse koninklijke families en de ongekroonde hoofden van de jetset. Het programma wordt elke zondag uitgezonden om 18.20.

De meeste aandacht gaat naar het optreden van onze eigen vorsten, prinsen en prinsessen. Waar zijn ze mee bezig? Wat bekommert hen? Hoe vullen zij hun opdracht in? En hoe zit dat met de interne familiezaken?

Ook het reilen en zeilen van de buitenlandse vorstenhuizen intrigeert Royalty, maar evenzeer dat van andere machtshebbers en hun familie zoals de bewoners van het Witte Huis in Washington of het Elysée in Parijs. Bovendien wordt vaak meegekeken over de schouder en in de leefwereld van de echte jetset, zeker als het luxe en glamour uitstraalt.

De redactie zoekt wekelijks naar kritische antwoorden op die vragen waar eigenlijk iedereen mee 'zit' wanneer het over de machtigen en rijken der aarde gaat.

De journalisten van 'Royalty' zijn: Birgit Herteleer (presenteert het programma), Reinout Goddyn, Pascal Vranckx, Delphine Bleyaert, Lies Vandenberghe en Pieter Kunnen. De eindredactie is in handen van Lieven Rossignol. De producer is Joëlle Vanden Houden. Royalty is telefonisch te bereiken op 02/255.38.59 en via mail op Royalty@vtm.be

Alle afleveringen van Royalty kan je hier volledig gratis herbekijken.