Heeft Harry de ware liefde gevonden?

06/11/2016 - 19:04

De Amerikaanse Meghan Markle is de nieuwe vriendin van prins Harry. Dat beweren Britse en Amerikaanse media. In 2013 scheidde Meghan van haar man Trevor Engelson. Bij het grote publiek werd ze bekend door haar rol als Rachel in de advocatenserie Suits.

Haar Instagrampagina telt maar liefst 1,1 miljoen volgers en daar wordt het helemáál duidelijk: Meghan is verliefd. Opvallend: zij en prins Harry dragen ook hetzelfde armbandje. Het is Camilla Tominey, een Britse journaliste, die het verhaal uitbracht. “Mijn verhaal is waar. Ik kreeg hiervoor verschillende aanwijzingen van zeer betrouwbare personen”, bevestigt Tominey aan Royalty.

Ontdek meer over Royalty

Nieuwe fragmenten

Over Royalty

Royalty is een wekelijks actualiteitenmagazine rond het Belgische vorstenhuis, buitenlandse koninklijke families en de ongekroonde hoofden van de jetset. Het programma wordt elke zondag uitgezonden om 18.20.

De meeste aandacht gaat naar het optreden van onze eigen vorsten, prinsen en prinsessen. Waar zijn ze mee bezig? Wat bekommert hen? Hoe vullen zij hun opdracht in? En hoe zit dat met de interne familiezaken?

Ook het reilen en zeilen van de buitenlandse vorstenhuizen intrigeert Royalty, maar evenzeer dat van andere machtshebbers en hun familie zoals de bewoners van het Witte Huis in Washington of het Elysée in Parijs. Bovendien wordt vaak meegekeken over de schouder en in de leefwereld van de echte jetset, zeker als het luxe en glamour uitstraalt.

De redactie zoekt wekelijks naar kritische antwoorden op die vragen waar eigenlijk iedereen mee 'zit' wanneer het over de machtigen en rijken der aarde gaat.

De journalisten van 'Royalty' zijn: Birgit Herteleer (presenteert het programma), Reinout Goddyn, Pascal Vranckx, Delphine Bleyaert, Lies Vandenberghe en Pieter Kunnen. De eindredactie is in handen van Lieven Rossignol. De producer is Joëlle Vanden Houden. Royalty is telefonisch te bereiken op 02/255.38.59 en via mail op Royalty@vtm.be

Alle afleveringen van Royalty kan je hier volledig gratis herbekijken.

Extra