Harry en Rihanna in Caraïben

04/12/2016 - 19:04

Prins Harry is nog altijd op rondreis door de Caraïben. Woensdag komt hij aan op het eiland Barbados voor het absolute hoogtepunt van de trip.

Harry verschijnt op het podium met superster Rihanna, die geboren is op Barbados. Ze vieren samen de 50ste verjaardag van de onafhankelijkheid van het eiland. Een dag later gaan ze samen op campagne voor Wereld-idsdag. Harry en Rihanna geven zelf het goede voorbeeld door zich te laten testen op HIV.

De prins liet zich in het verleden ook al testen omdat hij iedereen wil tonen hoe makkelijk en pijnloos zo'n test is. Harry sluit vandaag zijn 14-daagse Caraïbische rondreis af in Guyana. Wat die hiv-test betreft: goed nieuws, want die was voor beide negatief.

Ontdek meer over Royalty

Over Royalty

Royalty is een wekelijks actualiteitenmagazine rond het Belgische vorstenhuis, buitenlandse koninklijke families en de ongekroonde hoofden van de jetset. Het programma wordt elke zondag uitgezonden om 18.20.

De meeste aandacht gaat naar het optreden van onze eigen vorsten, prinsen en prinsessen. Waar zijn ze mee bezig? Wat bekommert hen? Hoe vullen zij hun opdracht in? En hoe zit dat met de interne familiezaken?

Ook het reilen en zeilen van de buitenlandse vorstenhuizen intrigeert Royalty, maar evenzeer dat van andere machtshebbers en hun familie zoals de bewoners van het Witte Huis in Washington of het Elysée in Parijs. Bovendien wordt vaak meegekeken over de schouder en in de leefwereld van de echte jetset, zeker als het luxe en glamour uitstraalt.

De redactie zoekt wekelijks naar kritische antwoorden op die vragen waar eigenlijk iedereen mee 'zit' wanneer het over de machtigen en rijken der aarde gaat.

De journalisten van 'Royalty' zijn: Birgit Herteleer (presenteert het programma), Reinout Goddyn, Pascal Vranckx, Delphine Bleyaert, Lies Vandenberghe en Pieter Kunnen. De eindredactie is in handen van Lieven Rossignol. De producer is Joëlle Vanden Houden. Royalty is telefonisch te bereiken op 02/255.38.59 en via mail op Royalty@vtm.be

Alle afleveringen van Royalty kan je hier volledig gratis herbekijken.