Coucke moet domein niet af om te joggen

04/09/2015 - 14:56

In Royalty zie je zondag het laatste deel van ‘De nieuwe kasteelheren’ met Marc Coucke. De flamboyante zakenman en zijn vrouw Nathalie zetten opnieuw de deuren van hun kasteel Mijleke open voor Jo De Poorter.

Nathalie is vaak alleen in het kasteel. Haar man heeft een hectisch leven als CEO van Omega Pharma en als voorzitter van voetbalclub KV Oostende. Nathalie leeft zich dus uit in haar eigen passies. Zo loopt ze drie keer per week tussen de 10 en 15 kilometer in haar eigen grote parktuin. “Voor mij is dit echt wel de manier om tot rust te komen. Zeker als je dat kan doen in je eigen tuin.”

Royalty, zondag om 18.20 uur bij VTM.

Ontdek meer over Royalty

Over Royalty

Royalty is een wekelijks actualiteitenmagazine rond het Belgische vorstenhuis, buitenlandse koninklijke families en de ongekroonde hoofden van de jetset. Het programma wordt elke zondag uitgezonden om 18.20.

De meeste aandacht gaat naar het optreden van onze eigen vorsten, prinsen en prinsessen. Waar zijn ze mee bezig? Wat bekommert hen? Hoe vullen zij hun opdracht in? En hoe zit dat met de interne familiezaken?

Ook het reilen en zeilen van de buitenlandse vorstenhuizen intrigeert Royalty, maar evenzeer dat van andere machtshebbers en hun familie zoals de bewoners van het Witte Huis in Washington of het Elysée in Parijs. Bovendien wordt vaak meegekeken over de schouder en in de leefwereld van de echte jetset, zeker als het luxe en glamour uitstraalt.

De redactie zoekt wekelijks naar kritische antwoorden op die vragen waar eigenlijk iedereen mee 'zit' wanneer het over de machtigen en rijken der aarde gaat.

De journalisten van 'Royalty' zijn: Birgit Herteleer (presenteert het programma), Reinout Goddyn, Pascal Vranckx, Delphine Bleyaert, Lies Vandenberghe en Pieter Kunnen. De eindredactie is in handen van Lieven Rossignol. De producer is Joëlle Vanden Houden. Royalty is telefonisch te bereiken op 02/255.38.59 en via mail op Royalty@vtm.be

Alle afleveringen van Royalty kan je hier volledig gratis herbekijken.