Beatrix ziet naakte Jan Kooijman dansen

05/09/2015 - 12:49

De Nederlandse presentator en danser Jan Kooijman, die we kennen als jurylid van ‘So You Think You Can Dance’,  is uit de kleren gegaan voor het goede doel. In een reclamefilmpje voor het Prinses Beatrix Spierfonds’ danst Kooijman naakt, om aandacht te vragen voor spierziekten. Prinses Beatrix was aanwezig toen de campagne werd voorgesteld en zag het clipje dus in primeur.

Achteraf zei Jan Kooijman dat hij heel blij was om Beatrix te ontmoeten. “Ik praat graag met haar over dans, want ze weet er veel van”, vertelde Kooijman. “Hopelijk kan ze mijn aandeel in de campagne appreciëren”, voegde hij er nog aan toe.

Bekijk hier het reclamefilmpje voor het Prinses Beatrix Spierfonds: https://www.prinsesbeatrixspierfonds.nl/jan/#video

 

 h

 

Ontdek meer over Royalty

Nieuwe fragmenten

Over Royalty

Royalty is een wekelijks actualiteitenmagazine rond het Belgische vorstenhuis, buitenlandse koninklijke families en de ongekroonde hoofden van de jetset. Het programma wordt elke zondag uitgezonden om 18.20.

De meeste aandacht gaat naar het optreden van onze eigen vorsten, prinsen en prinsessen. Waar zijn ze mee bezig? Wat bekommert hen? Hoe vullen zij hun opdracht in? En hoe zit dat met de interne familiezaken?

Ook het reilen en zeilen van de buitenlandse vorstenhuizen intrigeert Royalty, maar evenzeer dat van andere machtshebbers en hun familie zoals de bewoners van het Witte Huis in Washington of het Elysée in Parijs. Bovendien wordt vaak meegekeken over de schouder en in de leefwereld van de echte jetset, zeker als het luxe en glamour uitstraalt.

De redactie zoekt wekelijks naar kritische antwoorden op die vragen waar eigenlijk iedereen mee 'zit' wanneer het over de machtigen en rijken der aarde gaat.

De journalisten van 'Royalty' zijn: Birgit Herteleer (presenteert het programma), Reinout Goddyn, Pascal Vranckx, Delphine Bleyaert, Lies Vandenberghe en Pieter Kunnen. De eindredactie is in handen van Lieven Rossignol. De producer is Joëlle Vanden Houden. Royalty is telefonisch te bereiken op 02/255.38.59 en via mail op Royalty@vtm.be

Alle afleveringen van Royalty kan je hier volledig gratis herbekijken.

Extra