Wat betekenen de politieke ontwikkelingen voor onze vorst?

16/09/2011 - 13:28

België is in volle verandering. Op 18 september gaat 'Royalty' na wat dit betekent voor ons koningshuis.
In de VS is er veel te doen over een tv-special waarin een reeks geheime bandopnames van Jacqueline Kennedy vrijgegeven wordt. De opnames werden gemaakt een paar maanden na de moord op haar echtgenoot John Kennedy op 22 november 1963. 
Het prestigieuze Amerikaanse modetijdschrift Vanity Fair ten slotte zet de prinsessen Kate en Charlene van Monaco op de lijst van best geklede bekendheden.Toch hebben beide prinsessen een totaal verschillende stijl. We bekijken welke andere celebs nog met de prijzen gaan lopen.

Zondag 18 september om 17.55

Ontdek meer over Royalty

Nieuwe fragmenten

Over Royalty

Royalty is een wekelijks actualiteitenmagazine rond het Belgische vorstenhuis, buitenlandse koninklijke families en de ongekroonde hoofden van de jetset. Het programma wordt elke zondag uitgezonden om 18.20.

De meeste aandacht gaat naar het optreden van onze eigen vorsten, prinsen en prinsessen. Waar zijn ze mee bezig? Wat bekommert hen? Hoe vullen zij hun opdracht in? En hoe zit dat met de interne familiezaken?

Ook het reilen en zeilen van de buitenlandse vorstenhuizen intrigeert Royalty, maar evenzeer dat van andere machtshebbers en hun familie zoals de bewoners van het Witte Huis in Washington of het Elysée in Parijs. Bovendien wordt vaak meegekeken over de schouder en in de leefwereld van de echte jetset, zeker als het luxe en glamour uitstraalt.

De redactie zoekt wekelijks naar kritische antwoorden op die vragen waar eigenlijk iedereen mee 'zit' wanneer het over de machtigen en rijken der aarde gaat.

De journalisten van 'Royalty' zijn: Birgit Herteleer (presenteert het programma), Reinout Goddyn, Pascal Vranckx, Delphine Bleyaert, Lies Vandenberghe en Pieter Kunnen. De eindredactie is in handen van Lieven Rossignol. De producer is Joëlle Vanden Houden. Royalty is telefonisch te bereiken op 02/255.38.59 en via mail op Royalty@vtm.be

Alle afleveringen van Royalty kan je hier volledig gratis herbekijken.

Extra