'Royalty' zendt special Kate & William uit

28/04/2011 - 14:34

Maanden is er naar uitgekeken en draaiden de voorbereidingen op volle toeren. Vrijdag is het dan eindelijk zover en is het huwelijk tussen de Britse prins William, tweede in de lijn van de troonopvolging, en Kate Middleton een feit.

‘Royalty’ staat op zondag 1 mei 2011 helemaal in het teken van dit sprookjeshuwelijk, met de mooiste beelden van de plechtigheid, de rijtoer en natuurlijk de kus op het balkon.

Ook de gasten, van foute nonkels tot bekende vrienden, passeren de revue. En we hebben uitgebreid aandacht voor de glitter en de glamour van het feest. Wie draagt wat?

30 jaar na het huwelijk van Charles en Diana krijgen de Britten nog eens een koninklijk huwelijk met alles erop en eraan. Benieuwd wat Kate en William van de toekomst maken...

'Royalty', zondag 1 mei om 16.50

Ontdek meer over Royalty

Nieuwe fragmenten

Over Royalty

Royalty is een wekelijks actualiteitenmagazine rond het Belgische vorstenhuis, buitenlandse koninklijke families en de ongekroonde hoofden van de jetset. Het programma wordt elke zondag uitgezonden om 18.20.

De meeste aandacht gaat naar het optreden van onze eigen vorsten, prinsen en prinsessen. Waar zijn ze mee bezig? Wat bekommert hen? Hoe vullen zij hun opdracht in? En hoe zit dat met de interne familiezaken?

Ook het reilen en zeilen van de buitenlandse vorstenhuizen intrigeert Royalty, maar evenzeer dat van andere machtshebbers en hun familie zoals de bewoners van het Witte Huis in Washington of het Elysée in Parijs. Bovendien wordt vaak meegekeken over de schouder en in de leefwereld van de echte jetset, zeker als het luxe en glamour uitstraalt.

De redactie zoekt wekelijks naar kritische antwoorden op die vragen waar eigenlijk iedereen mee 'zit' wanneer het over de machtigen en rijken der aarde gaat.

De journalisten van 'Royalty' zijn: Birgit Herteleer (presenteert het programma), Reinout Goddyn, Pascal Vranckx, Delphine Bleyaert, Lies Vandenberghe en Pieter Kunnen. De eindredactie is in handen van Lieven Rossignol. De producer is Joëlle Vanden Houden. Royalty is telefonisch te bereiken op 02/255.38.59 en via mail op Royalty@vtm.be

Alle afleveringen van Royalty kan je hier volledig gratis herbekijken.

Extra