Queen Elizabeth ontvangt Obama

26/05/2011 - 11:21

Queen Elizabeth ontvangt de Amerikaanse president Obama in Buckingham palace. Ook prins Philip, kroonprins Charles en Camilla waren er bij. Achter gesloten deuren konden de Obama's ook voor het eerst kennis maken met prins William en Cathérine.

Er gaat geen dag voorbij of de zus van Cathérine, Pippa, staat met een nieuwtje in de pers. De paparazzi zitten haar voortdurend op de hielen. Voor velen is ze de meest sexy VIP van het moment. Hoe is de Pippa-hype te verklaren?

'Royalty' volgt ex-topmodel Tasha de Vasconcelos tijdens een fotoshoot in Monaco. Als topmodel ontmoette ze heel wat royals wereldwijd en met sommigen raakte ze bevriend. Prins Charles van Engeland bijvoorbeeld is een intieme vriend van haar en ook Albert van Monaco die haar goede doelen steunt. Met Laurent van België had ze een minder aangename ervaring. Heel wat bekenden vielen voor haar charmes: senator Kennedy bijvoorbeeld en acteur Kevin Costner.

'Royalty', zondag 29 mei om 17.55

Ontdek meer over Royalty

Nieuwe fragmenten

Over Royalty

Royalty is een wekelijks actualiteitenmagazine rond het Belgische vorstenhuis, buitenlandse koninklijke families en de ongekroonde hoofden van de jetset. Het programma wordt elke zondag uitgezonden om 18.20.

De meeste aandacht gaat naar het optreden van onze eigen vorsten, prinsen en prinsessen. Waar zijn ze mee bezig? Wat bekommert hen? Hoe vullen zij hun opdracht in? En hoe zit dat met de interne familiezaken?

Ook het reilen en zeilen van de buitenlandse vorstenhuizen intrigeert Royalty, maar evenzeer dat van andere machtshebbers en hun familie zoals de bewoners van het Witte Huis in Washington of het Elysée in Parijs. Bovendien wordt vaak meegekeken over de schouder en in de leefwereld van de echte jetset, zeker als het luxe en glamour uitstraalt.

De redactie zoekt wekelijks naar kritische antwoorden op die vragen waar eigenlijk iedereen mee 'zit' wanneer het over de machtigen en rijken der aarde gaat.

De journalisten van 'Royalty' zijn: Birgit Herteleer (presenteert het programma), Reinout Goddyn, Pascal Vranckx, Delphine Bleyaert, Lies Vandenberghe en Pieter Kunnen. De eindredactie is in handen van Lieven Rossignol. De producer is Joëlle Vanden Houden. Royalty is telefonisch te bereiken op 02/255.38.59 en via mail op Royalty@vtm.be

Alle afleveringen van Royalty kan je hier volledig gratis herbekijken.

Extra