Ontdek VTM GO

  • Met de beste Vlaamse programma's
  • Internationale series die je nergens anders ziet
  • Een aparte kids-wereld waar ze uuuren zoet zijn
  • Om te bingewatchen of live en uitgesteld te kijken
  • Helemaal gratis

VTM GO. Altijd een goeie reden om te kijken

VTM GO. Altijd een goeie reden om te kijken

Bekijk volledige afleveringen op

Prinses Astrid op reis in New York

Op zondag 25 september trekt Royalty met prinses Astrid naar New York. We brengen ongewone beelden van de prinses en haar kinderen op een veerboot op de Hudson Rivier. Prins Amedeo woont en werkt in New York, prinses Maria-Laura was er op bezoek.

 

Valère Seys is 91 en gepensioneerd chauffeur van koning Boudewijn. Bij heel wat historische gebeurtenissen zat Valère op de eerste rij: aan het stuur van de koninklijke limousine. Valère haalt herinneringen op. Huwelijken, staatsbezoeken en soms benarde situaties... Hij en de koning beleefden spannende uren.

In september 2007 ging het legendarische Knokse hotel 'La Réserve' dicht voor het publiek. Precies 4 jaar later is 'La Réserve Resort' er opnieuw klaar voor met 110 mooie kamers, een indrukwekkende lobby en gastronomisch restaurants. Royalty was er de laatste dagen voor de opening bij. Eigenares Martine Van Thillo werkt met haar bijna 50-koppig team dag en nacht om alles op tijd klaar te krijgen. We volgen ook voormalig Miss België Ilse De Meulemeester. Zij is al 2 en een half jaar in de weer om het interieur van 'La Réserve' vorm te geven. Kleuren, design, meubilair, alles heeft ze gekozen en op maat laten maken door Belgische fabrikanten.

Zondag 25 september om 17.55