Prins Filip opent het Autosalon

13/01/2011 - 15:06

'Royalty' wordt gepresenteerd van op het salon voor lichte bedrijfs- en vrijetijdsvoertuigen en moto's. Prins Filip opent de beurs.

Een interview met De Zweedse kroonprinses Victoria en haar man Daniël. Het koppel maakt een balans op van een half jaar huwelijksleven en ze kiezen elk hun favoriet moment tijdens het huwelijk in Stockholm.

En we bekijken de kledij van de jongste generatie prinsen en prinsessen. Zijn de Europese prinsenkinderen even trendy gekleed als hun moeder? Modekenners geven hun mening.

'Royalty', zondag 16 januari om 16.50

Ontdek meer over Royalty

Over Royalty

Royalty is een wekelijks actualiteitenmagazine rond het Belgische vorstenhuis, buitenlandse koninklijke families en de ongekroonde hoofden van de jetset. Het programma wordt elke zondag uitgezonden om 18.20.

De meeste aandacht gaat naar het optreden van onze eigen vorsten, prinsen en prinsessen. Waar zijn ze mee bezig? Wat bekommert hen? Hoe vullen zij hun opdracht in? En hoe zit dat met de interne familiezaken?

Ook het reilen en zeilen van de buitenlandse vorstenhuizen intrigeert Royalty, maar evenzeer dat van andere machtshebbers en hun familie zoals de bewoners van het Witte Huis in Washington of het Elysée in Parijs. Bovendien wordt vaak meegekeken over de schouder en in de leefwereld van de echte jetset, zeker als het luxe en glamour uitstraalt.

De redactie zoekt wekelijks naar kritische antwoorden op die vragen waar eigenlijk iedereen mee 'zit' wanneer het over de machtigen en rijken der aarde gaat.

De journalisten van 'Royalty' zijn: Birgit Herteleer (presenteert het programma), Reinout Goddyn, Pascal Vranckx, Delphine Bleyaert, Lies Vandenberghe en Pieter Kunnen. De eindredactie is in handen van Lieven Rossignol. De producer is Joëlle Vanden Houden. Royalty is telefonisch te bereiken op 02/255.38.59 en via mail op Royalty@vtm.be

Alle afleveringen van Royalty kan je hier volledig gratis herbekijken.